Konepaja

Konepajamme palvelee Sampolan teollisuusalueella Orimattilassa. Toteutamme laaja-alaisesti erilaiset konepajan palvelut ja työt, kuten prosessiputkistot, PED hitsaustyöt, teräsrakenteet ja asennustyöt.

Lue lisää Wemaston konepajasta.

Hitsaus

Wemaston toiminta-ajatuksena on mahdollistaa prosessiteollisuuden tehokas ja häiriötön toiminta. Toiminta-ajatusta toteutetaan valmistamalla PED:in alaisia hitsaustöitä, prosessiputkistoja sekä erilaisia teräsrakenteita ja suorittamalla niiden asennuksia prosessi-, elintarvike- ja energiatekniikan yrityksille.

Materiaalit, joita erilaisissa projekteissa käytämme ovat alumiini, seostamattomat-, hienorae-, kuumaluja-, RST/HST-, ja DUPLEX teräkset, sekä erilaiset ns. super- austeniittiset NiCrMo- ja NiCrFe seokset.

 

orbitaalihitsaus wemasto konepaja

Orbitaalihitsaus

Käytössämme on Polysoude orbital laitteisto. Obitaalihitsauksen avulla pystymme toteuttamaan laatu- ja puhtausvaatimuksiltaan vaativammatkin hitsaus työt erilaisissa kohteissa. Esimerkiksi erilaiset lääketeollisuuden kohteet. Elintarviketeollisuuden prosessiputkistot. Vedenkäsittely ja tähän liittyvät putkistot.

Erilaiset puhdastilojen hitsaukset voimme suorittaa tilaajan tiloissa.

hitsauskoordinointi teollisuus

Hitsauskoordinointi

Tarjoamme hitsauksen koordinointipalveluita asiakasyrityksille ulkoistettuna palveluna alihankintaperiaatteella. Asiakas saa käyttöönsä Wemastolta laajat vaatimukset täyttävän IWE, IWT, IWS – pätevöitetyn hitsauskoordinoijan, tai IWI-C pätevyyden omaavan hitsaustarkastajan.

Toimenkuva ja vastuualue sovitaan aina tapauskohtaisesti tarpeen mukaan.

teollisuuden-tuotanto kunnossapito

Kunnossapito

Kunnossapitopalvelumme perimmäinen tarkoitus on nostaa ja ylläpitää asiakkaamme tuottavuutta ja tehokkuutta. Vastaamme asiakkaamme laitostensa kunnossapidosta ja niiden pitkäjänteisestä kehittämisestä. Meidän asiakkaanamme voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa täysillä, me hoidamme hommat kyllä. Ota yhteyttä ja räätälöidään teidän tarpeita ja liiketoiminnan strategiaa parhaiten palveleva kunnossapidon palvelikokonaisuus.

asennusvaltonta palvelu teollisuuteen

Asennusvalvonta

Wemaston kokeneet asennusvalvojat varmistavat asennuksen laadun, aikataulun, dokumentoinnin ja tarvittavat tekniset yksityiskohdat vuosien ja satojen projektien tuomalla kokemuksella. Ammattitaidolla johdetulla ja laadukkaalla asennusvalvontatyöllä on suuri vaikutus esim. käyttöönottovaiheen onnistumiseen.

laadunvarmistus konepaja

Laadunvalvonta

Tarjoamme teollisuuden projektien laadunvarmistus (QA) ja laadunvalvonta (QC) palveluja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Esimerkiksi painelaitedirektiivin alaisten painelaitteiden (putkisto, säiliö) valmistuksen vaatimustenmukaisuuden varmentamiseen, lainsäädännön ja asiakkaan (valmistajan) spesifikaatioiden vaatimuksien mukaisesti.

teollisuuden-projektin-ja-tyonjohto

Projektin ja työnjohto

Ammattitaitoinen projekti- ja työnjohto on onnistuneen teollisuushankkeen perusedellytys. Toimimme teollisuuden projekteissa tilaajan edunvalvojana.

teollisuuden kunnossapito kylmätekniset järjestelmät

Kylmätekniset järjestelmät

Toteutamme erilaisten kylmäteknisten putkistojen ja laitteiden asennukset. Vedenjäähdytyskoneiden putkitukset erilaisiin kohteisiin.

Hiilidioksidi ( CO2) järjestelmien korkeapaineputkitukset kauppoihin ja kylmävarastoihin. Olemme toimineet putkistojen valmistajana suomen suurimmissa CO2- järjestelmissä, muun muassa  Wihurin kylmävarasto Vantaa, Lidl Laukaa

Ammoniakki järjestelmien putkitukset ja toteutukset teemme tarvittavien laatuvaatimusten mukaisesti. Yhteistyöverkostomme avulla pystymme vastaamaan erilaisiin toimituskokonaisuuksiin.

korjaussuunnitelmat hitsaus kunnossapito

Korjaussuunnitelmat

Teemme teollisuuden hitsaus- ja korjaussuunnitelmat. Otamme aina huomioon kansallisen lainsäädännön vaatimukset, sekä uusimmat menetelmät ja toimimme ajantasaisten toimintamallien mukaan vaativimmissakin teollisuuden kohteissa. Suunnittelijamme analysoivat toteutuksen tarpeet huolella ja suunnittelu toteutetaan aina joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Myös hitsauksen laadusta vastaavat omat Wemaston ammattilaisemme aina hitsausinsinööristä sertifioituun hitsaajaan.

hitsauslaitteiston vuokraus

Laitteiston vuokraus

Vuokraamme erilaisia hitsauskoneita ja apuvälineitä.

  • Erilaiset hitsauslaite kokoonpanot, Mig- ja Tig hitsauslaitteistot:
    • Kemppi Minarc tig EVO 200MLP
    • Kemppi MasterTig MLS 2300ACDC
    • EWM Tetrix Comfort 2.0 puls
  • Pema Käsittelypöydät
  • Bestis käsittelypöydät

 

Ota yhteyttä Ylös